Niks is leuker als iets kunnen dragen wat je zelf gepersonaliseerd hebt, het is iets wat niemand anders heeft en is de beste manier om jezelf te kunnen uitdrukken. Maar kleding laten bedrukken is niet iets wat alleen bij bepaalde gebeurtenissen kan, dit kan bij ontzettend veel gelegenheden, maar hieronder geven we je een aantal ideeën. 

Bruiloft

Een bruiloft is een perfect moment om bedrukte kleding te dragen, je kunt je bruidsjurk laten bedrukken zodat je een jurk heeft die echt uniek is. Ook kun je er voor kiezen om de bruidsmeisjes allemaal matchende kleding te geven. Als je voor de heren nog wat zoekt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een overhemd bedrukken.

Verjaardag

Niets is leuker als een verjaardagsfeestje hebben waar iedereen herenigd wordt. Bij deze feestjes is daarom het ideale moment om iedereen iets van bedrukte kleding te geven die ze kunnen dragen tijdens de verjaardag. Zo zorg je voor een hecht groepsmoment om nooit te vergeten.

Afstuderen

Iets wat je niet vaak in je leven zal doen, is het afstuderen van je school. Om dit moment groots te maken, kun je er voor kiezen om kleding te laten bedrukken. Zo kun je een speciaal schoolhoedje laten bedrukken waarmee je samen met je diploma op de foto mee kunt gaan. 

Sporten

Ook voor evenementen waar aan sport wordt gedaan kan het erg leuk zijn om kleding te laten bedrukken. Als je bijvoorbeeld met je bedrijf een stuk gaan hardlopen voor een marathon. Het is dan voor zowel de reclame leuk als de samenhorigheid die je creëert. Zo kun je ook makkelijker je collega’s spotten als je langs de zijlijn staat voor aanmoediging of voor het maken van foto’s.

Het maakt niet uit welke gelegenheid het is, het is altijd super leuk om je kleding te laten bedrukken. Zo kun je bij een bruiloft je bruidsjurk laten bedrukken, je kunt ook de bruidsmeisjes matchende kleding geven. De mannen kun je een bedrukt overhemd geven. Ook voor verjaardagen is het super leuk om iets te hebben wat iedereen tijdens de verjaardag kan dragen. Bij het afstuderen is het ook een goed moment om bijvoorbeeld een schoolhoedje te laten bedrukken zodat je samen met je diploma daarmee op de foto kan. Als laatste is het ook nog eens handig om sportkleding te laten bedrukken voor bijvoorbeeld collega’s, zo maak je niet alleen reclame, maar is het voor de collega’s die aanmoedigen ook makkelijker spotten en foto’s maken.